Hi, I love travelling and cooking from different cultures! Here I will generally share Anatolian, Middle Eastern and European kitchens. Enjoy the recipes with Cheery Chef:)
Merhaba, gezmeyi ve farklı kültürlerden yemek tarifleri denemeyi çok seviyorum. Sevdiklerinizle sofranızda deneyebileceğiniz Türkiye ve farklı ülkelerin mutfaklarından tarifler paylaşmayı düşünüyorum. Umarım tarifleri seversiniz:)

3/5/11

Zucchini with Cheese /Peynirli Kabak

Malzemeler
2 Kabak
100gr beyaz peynir
1 yumurta
tuz, karabiber,kırmızı biber
Ingredients
2 Zucchini
100gr feta cheese
1 egg
salt, black pepper, red pepper
Hazırlanışı
Kabakları enine ikiye kesin, 190C önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Bu arada yumurta, beyaz peynir, tuz, karabiber ve kırmızı biberi karıştırın. Pişen kabakların üzerine karışımı dökün ve 15 dakika daha pişirin. Çok pratik ve lezzetli. Afiyet olsun:)
Preperation
Divide the zucchinis into two. Bake them for 20minutes in a 190C preheated oven. Meanwhile mix the egg, feta cheese, salt, blackpepper and red pepper. Pour the mixture on baked zucchinis and bake them for another 15minutes. It is ready :) Easy and delicious!

No comments:

Post a Comment